Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Een brievenbuspakje kost € 3,90
Pakketpost kost € 5,95

Een sjaal, dun jurkje, top of broek past in een brievenbuspakje. Soms zelfs meer dan één. Koop je een setje, een jurk met veel stof of meerdere items, dan versturen we de kleding met de pakketpost.

Retourneren

Dat mag natuurlijk. Je hebt wettelijk gezien 14 dagen de tijd om iets terug te sturen. Via India stort dan het aankoopbedrag terug plus de verzendkosten die je maakt. 

We doen ons best om je zoveel mogelijk informatie te geven over de pasvorm en de maten. En we hopen dat je alléén iets terugstuurt als het echt niet aan je verwachting voldoet.

Gratis verzenden en retourneren bestaat niet. We houden onze tarieven dan ook liever transparant. Hoe dat zit? Nederland is koploper in Europa met spullen terugsturen. De helft daarvan is  kleding! Een berg kleding in meerdere maten bestellen, thuis passen en dan weer alles terugsturen, is heel gewoon geworden. Duizenden vrachtwagens rijden elke dag heen en weer met al die retouren. Dat is een enorme belasting voor het milieu. En webwinkels moeten veel meer inkopen en al die teruggestuurde spullen weer verwerken. Dat kost veel geld, heel veel geld. En daar betaal je gewoon voor. Dus gratis retour? Dat is een sprookje.